Br Cleaning

Reiniging van ramen

BR cleaning is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van reinigen van ramen, winkels, supermarkten, hotels, kantoren en appartementen.

Of het nu gaat om uw bureau, industriële schoonmaak of schoonmaak voor particulieren. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van vensters. BR CLEANING werkt snel, precies en effectief. Uw venster geeft een blik op uw bedrijf. Ons team van professionelen zorgen voor de nodige helderheid en klaarte. 

WASSEN VAN RAMEN, VERANDA’S EN GLAZEN DAKEN IN GENT – BELGIË 

Onze medewerkers beschikken over hoogwaardige apparatuur ( poetslampen, wissers, osmose, etc) en ruitenreinigingsproducten die geschrikt zijn voor alle oppervlakken. Ze zijn ecologisch om de natuur te beschermen en zorgen daarbij voor een gezonde en comfortabele omgeving voor uw klanten of partners. Om een goede sanitaire hygiëne te bereiken is de team van BR CLEANING goed opgeleid en bekwaam. De tussenkomt van een bedrijfsexpert is meestal van belang bij zaken die moeilijk schoongemaakt kunnen worden zoals bepaalde glasssoorten die professioneel gereinigd moeten worden. In dit geval gebruiken ze geschikte apparatuur om die gebieden schoon te maken. het personeel van BR CLEANING is voorzien met ladders, zuignappen en wiegen om zich voor te bereiden op alle omstandigheden. 

SCHOONMAAK ETALAGERAMEN WINKELS 

omdat vensters het eerste blik geven op uw bedrijf maken we het ons missie om deze ten alle tijd te laten blinken. onze team aan professionele ramenwassers helpen u om uw imago op te blinken. BR CLEANING maakt gebruik van de volgende technieken om ramen te wassen: schoonmaak met hoge precisiewerk, ramenwassers op hoogte, osmosesysteem en nog veel meer. Wil jij jou klanten een klaar blik geven op jouw bedrijf, dan is BR cleaning het bedrijf voor jou.